Ось і закінчився курс по улунам. На завершення заглибились в тему Тайванських улунів та попили Дун Дін (600) та Лао Ча Ван (750).
Це було дуже цікаве чаювання. Тому що перший був дуже молодий за віком та смаком, а другий - старий та солідний. Це як переплетення Молодості та Зрілості. Дун Дін порадував ярко вираженою Тайванською мелодією вершкового смаку, своїм запалом та ажурністю. А Лао Ча Ван має більш різкий та глибокий смак, все ж таки витриманість дає своє.
Ну і самий час підвести деякі підсумки по улунам:
🍵 Улуни це найцікавіші чаї з найтонкішим смаком
🍵 Вони потребують часу та уваги, для мене улуни це чаї не на кожен день, а на спеціальний випадок
🍵 Поєднують якості темних та світлих чаїв
🍵 Улун продольної скрутки - ярко та швидко включається та йде, а скручений розкривається та йде повільно
Додасте щось цікавого по улунам? Який ваш любимий? ☕️🫖😎
Comments