top of page
Writer's pictureMaksym Tereshchenko

Чайна Школа - Тайванські Улуни


Ось і закінчився курс по улунам. На завершення заглибились в тему Тайванських улунів та попили Дун Дін (600) та Лао Ча Ван (750).



Це було дуже цікаве чаювання. Тому що перший був дуже молодий за віком та смаком, а другий - старий та солідний. Це як переплетення Молодості та Зрілості. Дун Дін порадував ярко вираженою Тайванською мелодією вершкового смаку, своїм запалом та ажурністю. А Лао Ча Ван має більш різкий та глибокий смак, все ж таки витриманість дає своє.

Ну і самий час підвести деякі підсумки по улунам:


🍵 Улуни це найцікавіші чаї з найтонкішим смаком

🍵 Вони потребують часу та уваги, для мене улуни це чаї не на кожен день, а на спеціальний випадок

🍵 Поєднують якості темних та світлих чаїв

🍵 Улун продольної скрутки - ярко та швидко включається та йде, а скручений розкривається та йде повільно


Додасте щось цікавого по улунам? Який ваш любимий? ☕️🫖😎

1 view

Comments


bottom of page