top of page

Чайна Школа - Скельні Улуни


Ціми вихідними продовжив навчання в школі “Чайного Клубу”. На черзі авторський курс по улунам від Олексія Жерноклюева. Улуни - це напевно найзагадковіші та найскладніші чаї, тим самим буде цікаво в них заглибитись.

Почали з північно-фудзянських улунів, або як їх називають “скельні улуни”. Розбирались в технології виготовлення улунів, історії, легендах та використанні правильної посуди для розкриття чаїв. На першом занятті пили Лао Да Хун Пао (Старий Великий Чорний Халат) та Бай Цзі Гуань (Білий Півнячий Гребінець).Я от поки що не можу сказати, що я фанат цих чаїв та буду пити їх часто. Але силу та багатограність в них не помітити неможливо. Будемо продовжувати цю подорож в світ улунів, а я буду ділитися з вамі найцікавішими інсайтами. Для початку, лайфхак,як відрізнити якісний Да Хун Пао:


🍵 Пробувати та пробувати

🍵 Стійке відчуття “уішанської мелодії”(поєднання твердого смаку та ніжного аромату)

🍵 Чай повинен дуже плавно розкриватись та плавно йти

А які у вас відносини з Улунами? ☕🫖😍

Comments


bottom of page