Друзі, насправді, дуже складно писати про Чай у світі всього, що відбуваеться навколо. А з іншого боку, дуже складно не писати. Тому що, не знаю як вам, а мені Чай не дає повністю з’їхати з глузду та знаходити ресурси на волонтерство, роботу та взагалі на життя. Так що будемо продовжувати рухатись по Чайному Шляху.
В суботу стартанув наступний модуль Чайної Школи по Пуерам, і я, як завжди, буду ділитися з вами самими цікавими інсайтами.
Почали з Шен Пуерів, пили Менку Гу Шу Місян (400) та Фей Бін Бао Цзянь (600). Ну шо вам сказати, з першого разу Шен Пуери мене не вразили, особливо перший. Такий собі смак зеленого яблука, яке зірвав в саду у бабусі. Але з іншого боку дуже цікавий стан (концентруючий) та прекрасний післясмак. Другий чай поцікавіше - тут і фруктово-медовий смак, який нагадує узвар і квітковий післясмак. В цілому, на перший погляд, Шени трохи пародоксальні та поєднують в собі непоєднуване. Але тим цікавіше буде розбиратись в них далі 🍵
А ви вже розгадали загадку Шен Пуерів?😎
Comments