top of page

Чайна Школа - Червоні Чаї (Сяо Чжун та Ці Хун)



Перед тим, як почати ділитися враженнями від Аватару, хочу закрити гештальт по червоним чаям. На останньому модулі Чайної Школи розглядали Сяо Чжун та Ці Хун.

Сяо Чжун - легендарний, улюблений чай Черчіля. Його називають “копченим” чаєм. І дійсно перший пролив може нагадати… копчену скумбрію 🐟 😂. Але на наступних проливах чай смак чаю стає більш благородним, починає віддавати сосновим лісом та сухофруктами. Також можна відмітити бадьорий чайний стан та прилив крові в голову 😎 Загалом, це дійсно дуже особливий чай на дуже особливий випадок ☝️



А ось Ці Хун - навпаки дуже повсякденний чай. Він дуже класно піде в пару до солодкого, наприклад, до халви. Його також прекрасно використовувати як основу для масали. Це дійсно класика червоного чаю, і якщо ви тільки починаєте знайомство з китайським чаєм, то це прекрасний чай для старту 🙌



Діліться вашими улюбленими червоними чаями в коментарях ☕️

Comments


bottom of page