Перед тим, як почати ділитися враженнями від Аватару, хочу закрити гештальт по червоним чаям. На останньому модулі Чайної Школи розглядали Сяо Чжун та Ці Хун.
Сяо Чжун - легендарний, улюблений чай Черчіля. Його називають “копченим” чаєм. І дійсно перший пролив може нагадати… копчену скумбрію 🐟 😂. Але на наступних проливах чай смак чаю стає більш благородним, починає віддавати сосновим лісом та сухофруктами. Також можна відмітити бадьорий чайний стан та прилив крові в голову 😎 Загалом, це дійсно дуже особливий чай на дуже особливий випадок ☝️
А ось Ці Хун - навпаки дуже повсякденний чай. Він дуже класно піде в пару до солодкого, наприклад, до халви. Його також прекрасно використовувати як основу для масали. Це дійсно класика червоного чаю, і якщо ви тільки починаєте знайомство з китайським чаєм, то це прекрасний чай для старту 🙌
Діліться вашими улюбленими червоними чаями в коментарях ☕️
Comments