А тим часом на Чайній Школі ми дійшли до моїх улюблених чаїв - червоних. Цікаво те, що довгий чаc цей чай не дуже цінувався в Китаї. Його розвиток відбувся більше під впливом Заходу. Але ось дивно, що цього року червоний чай вже вийшов на друге місце в Китаї по споживанню.
Трошки рекомендацій по заварюванню:
☕️ Треба ретельно контролювати кількість грам, щоб не перезаварити, а то чай буде терпким
☕️ В цілому дуже демократичний чай для заварювання
☕️ Можна заварювати окропом
☕️ Ефект від червоного чаю швидко приходить, але й швидко йде
Червоний Чай несе в собі енергію вогню. Саме тому він бадьорить та зігріває в будь-яку пору року, особливо взимку. Цікаво, що червоний чай вживають і в жару в східних країнах, наприклад, в Турції. Тобто вогонь витісняє вогонь 🔥
Почали знайомство з класики: Цзю Цюй Хун Мей та Цзинь Цзюнь Мей. Я думаю, це просто прекрасні кандидати для початку, другий один з моїх найулюбленіших чаїв, п’ю його постійно😍
А який ваш улюблений червоний чай?😎
Comments