top of page
Writer's pictureMaksym Tereshchenko

Чайна Школа - Класичні Червоні Чаї


А тим часом на Чайній Школі ми дійшли до моїх улюблених чаїв - червоних. Цікаво те, що довгий чаc цей чай не дуже цінувався в Китаї. Його розвиток відбувся більше під впливом Заходу. Але ось дивно, що цього року червоний чай вже вийшов на друге місце в Китаї по споживанню.


Трошки рекомендацій по заварюванню:


☕️ Треба ретельно контролювати кількість грам, щоб не перезаварити, а то чай буде терпким

☕️ В цілому дуже демократичний чай для заварювання

☕️ Можна заварювати окропом

☕️ Ефект від червоного чаю швидко приходить, але й швидко йде


Червоний Чай несе в собі енергію вогню. Саме тому він бадьорить та зігріває в будь-яку пору року, особливо взимку. Цікаво, що червоний чай вживають і в жару в східних країнах, наприклад, в Турції. Тобто вогонь витісняє вогонь 🔥


Почали знайомство з класики: Цзю Цюй Хун Мей та Цзинь Цзюнь Мей. Я думаю, це просто прекрасні кандидати для початку, другий один з моїх найулюбленіших чаїв, п’ю його постійно😍


А який ваш улюблений червоний чай?😎

Comments


bottom of page