Вчора продовжили занурюватись в Улуни на Чайній Школі. Цього разу вивчали улуни Гуандуна та пили Фэн Хуан Дань Цун (800) та Юй Лань Сян Дань Цун (600).
Гуандунські улуни відрізняє горчинка, але не проста. Тому що вона поступово переходить в солодкість. А якщо говорити метафорічно, то ця горчінка формує абстрактний стержень, навколо якого все обертається. Цей стержень сприяє гостроті розуму, що дуже підходить для роботи (особливо це можна сказати про перший чай). Ну і на другому плані можна відчути багато всього - і смак зеленого горіху, і квітів, і терпкість, яка нагадує пиво “Гінес” 😂 Це строгі чаї, які і концентрують, і розслабляють одночасно. Дуже цікавий та дивний ефект.
А ще, другий чай ми пили по-чаочжоускі, це така спеціальна ортодоксальная чайна церемонія для улунів. І тепер моя мрія її освоїти в деталях та провести для вас.
А які у вас відносини з Гуандунськими Улунами?
Comentarios